2009. szeptember 13.

52. fejezet - újabb produkció!

Sajnos a mai nap hasfájással indult, amire már nagyon régen nem volt példa, de mióta minden nap eszünk-iszunk barackot ismét ritkulnak a kakik. Hogy pontos legyek ezen a héten csak minden második vagy harmadik napra jutott, az viszont emberes :) Reggel bevetettem a kúpot is meg masszírozást is de nem jártunk sikerrel. Már persze ha az elalvást nem vesszük sikernek. Végül is negyed 11ig aludtunk.
Persze az ágyban indult aztán a hancúrkodás. Rengeteg dejdejdejejejeje meg hasra fordulás és onnan torna hogy meglegyen a fekvőtámasz. Végül az eredmény más lett. Úgy felnyomta magát a karjával, hogy átbillent a hátára. Szóval megvolt az első hasról hátra fordulás, vagyis inkább borulás. Nagyon meglepődött, de mivel Péterrel mindketten nagyon örültünk és tapsoltunk neki így a megilletődöttségből mosoly lett.
Azt hittem megint hetek de legalábbis napok telnek majd el a következő fordulásig, de tündérkém már délután újra csinálta. Sőt! Már új technikát is alkalmazott hozzá! A felsőtestével indította a folyamatot, addig dőlt oldalra míg a súlypontja már átkerült és végül a lába is átlendült.
Annyira büszke vagyok rá!
Sajnos a nap nem hozta meg a másik várva várt produktumot, csak újabb hasfájást az esti elalvás közben. Aggódom hogy mi lesz éjszaka, biztos ami biztos előkészítettem a lázmérőt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése