2010. január 11.

88. fejezet - újabb karriercélok

Az új év újabb karriercélokat hozott Gergőnek. Na jó a Jézuska vagy Mikulás vagy akárki is hozza a karácsonyi ajándékokat, keze is benne van a dologban.

Kapott egy zenélő dobot meg egy kormánykereket ami szintén zenél. Mindkettőt előszeretettel nyomkodja, főleg a zenélő funkciókért van oda. A legújabb fejlesztése hogy hasal a két játék előtt és hol egyszerre hol egymás után nyomkodja őket hogy zenéljenek, én egyre biztosabb hogy DJ lesz, olyan jól keveri a zenét. Az biztos ha így folytatja el bújhat mögötte az összes playboy nyuszi DJ!

A másik amit újabban elég intenzíve gyakorol az a rúdtánc. Állandóan vagy az asztal vagy szék lábára próbál felkúszni, persze egyelőre inkább kevesebb, mint több sikerrel, de gyakorlat teszi ugye a mestert és ő bizony gyakorol ahányszor csak az asztal közelébe kerül.

Egyre ügyesebb a kúszás-mászásban,, bár nem tudom ezt már hova lehet fejleszteni, viszont végre elkezdte felnyomni a popiját és már egy jó párszor sikerült felnyomnia magát négykézláb. Sajnos még nem sikerült lefotóznom mert pár másodperc után hasra vágja magát, mégiscsak úgy a legbiztonságosabb!

Ja majd elfelejtettem hogy kapott egy rendes etetőszéket, aminek persze az elején nem volt nagy sikere, hiszen már megszokta a teljes szórakoztató egységet ami a pihenőszékben rendelkezésére állt. Itt meg azon kívül hogy néztük egymást nem nagyon akadt semmi. Persze azóta már megszokta ezt illetve minden kajánál itt tornyosul előtte egy halom játék is,meg kapott egy elefántos tányéralátétet így azt is lehet püfölni. De most már ő is mindig velünk eszik mint egy nagyfiú. ja és laptopozni is itt szokott :D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése