2009. július 16.

Hőség


Jaj nagyon szenvedünk! Gergő is és én is.
Szegénykém egész nap egy szál pelusban nyomul, ma már egy nedves pelenka is egész nap a társasága volt. Elaludni is azzal tudott csak. A lakásban napközben 28 fok van, és áll a levegő de ha kinyitom az ajtót akkor meg bedől a kinti 35 fokos forróság. Szóval kint is hőség bent is meleg. Éjjel lemegy 25-26 fokra. Két napja már hálózsák nélkül rövid ujjú bodyban alszik szegénykém. Így talán jó neki, mert nem kel gyakrabban. De egész nap nyűglődünk. Tegnap csak 15 perceket aludt és egész nap fáradt volt. Ma aludt másfél órát is meg 1-1 órát napközben de ugyanúgy nyűgös volt a meleg miatt. A legrosszabb hogy szeretne a kezemben lenni, de így csak még jobban melegítjük egymást, teljesen összeizzadunk.
Már nagyon várom a szombatot hogy egy kis enyhülést hozzon. Akkor utazunk Tiszaalpárra a klíma meg tönkrement így külön jó hogy nem lesz az a nagy meleg.
Kiscicám legújabb szórakozása, hogy a sarkával rugdossa a pelusát. Pont a kukijánál. Hál'istennek jól ki van párnázva így kárt nem tehet benne, de olyan mókás ahogy hanyatt fekszik és ütemesen rugdos. Remélem azért hamarosan felhagy vele!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése