2011. május 15.

152. fejezet - Szonja


Ma Szonja névnap van. Fura de még mindig egy kicsit szokatlan ez a név, hiszen mi keveset használjuk. Inkább Lujzi, vagy ritkábban Szonyó. Szonja, csak ha valakinek, aki nem közeli ismerős vagy családtag, beszélek róla... Gergőke is Lujzinak hívja. Olyan édes ahogy a szó végére teszi a hangsúlyt, Lujzííííííííí :)
Épp egy megfázásból lábal ki, egy kicsit még köhög, de az orra egyre jobb. Most már tud aludni tőle, illetve mi is tudunk. Súlya: 9kg, hosszra nem tudom, de már van néhány 74-es felső ami feszül. Aktívan négykézlábazik, hintázik, de egyelőre se kúszó se mászó mozdulatokat nem tesz, hanem hátrafelé tolja magát a kezével, ha
elér oda ahova tervezte, akkor szépen megfordul. Így igazából bejárja az egész nappalit. Dogmát is imádja, ha csak meglátja nevet rá.

De persze a legjobb játszótárs Gergőke. Nagyon szeretik egymást. Gergő bármit csinál, Lujzi kacag rajta, még akkor is ha ő éppen hisztizik :) A legjobb játék, még mindig, mikor együtt ugrálnak. Lujzi az ugrálóban, Gergőke pedig vele szemben.


De a legjobb és legújabb játék, hogy Lujzi imád fejjel lefelé lógni, ha egyszer így fejre állítom, akkor utána már rendesen kiköveteli magának a többit. Ahogy fogom, ő ül vagy épp álla kezemben és egyszer csak elkezd a fejével meg az egész testével oldalra, C betűben dőlni, úgy hogy egyszerűen muszáj fejre állítani :D Egy tündér
A lényeget persze lefelejtettem, 8 hónaposan már 9 kiló!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése