2009. december 14.

83. fejezet - huncutságok


Ezt a bejegyzést több mint egy hete kezdtem de úgy rohannak a napok, illetve Gergő is egyre több elfoglaltságot ad, hogy csak most jutok oda (remélem), hogy be is fejezzem.

Szóval egyre huncutabb kis manó válik belőle. Már sokszor direkt viccel, pukkok meg bökög a szájával mert látja hogy mi nevetünk rajta. Az egyik kedvenc játék a tükörben lévő babával való bújócskázás. kihajol oldalra hogy ne lássa a tükröt, majd gyorsan vissza hogy megnézze ott van-e a tükörGergő.
A fürdést továbbra is nagyon szereti, sőt! Egyre jobban! A vödörben is mindent elkövetett már hogy az egész fürdőszoba ússzon a víben:

De mióta meglett a kád a pancsolásnak semmi sem szab határt:

Dogma piszkálása továbbra is az egyik kedvenc elfoglaltság, főleg a lábának csikizése, amit Dogma hol jobban hol kevésbé tolerál, sokszor csak azt látom hogy menekül Gergő elöl :) Itt például húzkodták a flakont de mire előkaptam a gépet sajnos Dogma elengedte:

Itt meg éppen mindketten élvezték a játékot:

És lássuk be, ha elfáradunk Dogma könyöklőnek is remekül beválik:


Persze továbbra is a telefon és a laptop viszi a pálmát, és persze az enyém vagy az apjáé, az övé csak akkor jó ha ezek nincsenek elérhető távolságban. Ezt a sorozatot mindenképpen érdemes megnézni:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése